Takk for godt samarbeid så langt i 2018!

Det har vært et travelt og morsomt første halvår. Vi har blitt kjent med mange nye samarbeidspartnere, og kan glede oss over nye konsulenter ute hos kunder som blant annet ICE, Eika gruppen, Helse Sør-Øst, Felleskjøpet, EVRY, Itera og Atea.

Nå vil det være noen rolige uker før vi er tilbake for fullt. Vi håper du fortsatt vil være med oss utover høsten, og gir deg her en liten smakebit på hva som vil skje.

En strålende sommer ønskes alle våre konsulenter og samarbeidspartnere!

Infrastrukturmodernisering Helse Sør-Øst

Sykehuspartner har varslet oss om sin satsning på infrastrukturmodernisering. Det er opprettet et prosjekt for å oppgradere hele Helse Sør-Øst sin klient-plattform fra Windows 7 til Windows 10. Dette omfatter oppdatering av operativsystemet på ca. 60 000 PC-er. HSØ bruker ca. 2500 applikasjoner som må testes for å verifisere Windows 10 kompatibilitet.

Dette vil gi en stor etterspørsel etter konsulenter, og så langt vet vi at det vil være et spesielt behov for:

  • Erfarne prosjektledere
  • Prosjektstøtte (mindre erfarne prosjektledere)
  • Ressurser til oppbygging av programkontorfunksjoner

Dersom du eller noen du kjenner er interessert i å bli vurdert til dette så ta kontakt med oss – så er du med i loopen når dette blir konkretisert i august.

Kontakt oss her:
Alexander – alexander.nordkvelle@amesto.no
Tore – tore.amundsen@amesto.no

NYHET – PARTNERMODELL

House of Consulting er i stor vekst. Vi opplever gode tilbakemeldinger fra kundene på fleksibiliteten og leveransekraften vi tilbyr gjennom vår nettverksmodell og gode samarbeidspartnere.

Dette ønsker vi å videreutvikle, og vil fra høsten av lansere to ulike partnermodeller; en for selvstendige konsulenter og en for konsulentselskap.

Kort fortalt så vil vi tilby enda tettere samarbeid, og en modell som skal være verdiskapende for begge parter. Vi vil i første omgang tilby dette til noen få. Dersom du ønsker å være med i piloten, og utvikle dette konseptet sammen med oss så ønsker vi å høre fra deg!

Er dette noe for deg? Send oss en e-post!

Hilsen Kjersti og Mari Ann

Mari Ann – mariann.vassgard@amesto.no
Kjersti – kjersti.bergum.riis@amesto.no

LIGNENDE ARTIKLER

LEGG INN KOMMENTAR