Om oss

Nettverket for frilansere, gründere, nisje- og spesialistmiljøer

Vårt nettverk – din arena

House of Consultings forretningsidé er å skape Skandinavias mest attraktive nettverk av konsulenttjenester.

Vi er svært opptatt av kvalitet og leveranse, og mener at å tilby riktig kompetanse til våre kunder er viktigere enn hvor konsulenten har sitt ansettelsesforhold. Vi er en uavhengig aktør som jobber bredt ut i markedet for å kunne tilby riktig konsulent til våre kunder.

Vårt konsulentnettverk er spesielt bygget opp rundt frilansere, gründere og nisje-/spesialistmiljøer. Disse sitter ofte godt gjemt, samtidig som de er blant de beste innen sine områder. Dette gjør at vi ønsker å være en salgskanal spesielt for denne gruppen.

I tillegg har vi inngått samarbeid med flere større konsulentselskap, slik at våre kunder får tilgang til store deler av konsulentmarkedet fra ett sted.

Etablert av gründerduo

House of Consulting ble startet av Mari Ann Vassgård og Sindre Sandaker i januar 2013. De har lang erfaring fra rekruttering- og bemanningsbransjen, og de har begge tidligere lykkes med å starte nye virksomhetsområder.

Gründerduoen har store ambisjoner for House of Consulting, og sammen med Amesto har de allerede etablert seg som en av Norges mest leveransedyktige konsulentformidler.

I 2017 ble House of Consulting tildelt tittelen som gasellebedrift. Dette innebærer at selskapet er blant Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter.

FERSKE GRÜNDERE: Mari Ann og Sindre på taket i selskapets første lokaler i Nedre Vollgate i 2013. FOTO: Fredrik Myhre. 

En del av Amesto-konsernet

Amesto er et nordisk konsern som ble opprettet i 2002. Konsernet inngår i Spabogruppen som er en norskeid virksomhet som eies av familien Spandow (bildet). Amesto har over 1000 ansatte og består av virksomheter i Norge, Danmark, Sverige og UK med spesialisering innen:

Samfunnsansvar

Hver dag sitter 150 000 personer som brukere av Amesto sine tjenester. Vi har over 1000 ansatte i Skandinavia og har mange 100 talls leverandører. Amesto vil og har mulighet for å være en langsiktig partner for et bærekraftig samfunn.

Vi er en del av FNs Global Compact og har lovet å jobbe for forbedring innen menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, miljø og korrupsjon.

mariann-s_h

Mari Ann Vassgård | Daglig leder og gründer

Gründer av House of Consulting; har ledet selskapet siden oppstarten i januar 2013.

Mari Ann kom inn i IT/Telecom-bransjen i 1995, og har siden 2001 hatt ulike roller innen konsulentformidling og bemanning med hovedfokus på IT og ledelse innen privat og offentlig sektor.

Trener på Sats, er i Østmarka, går på ski på Sjusjøen og finner innimellom nye strikkeprosjekt. Heier på alle som tar samfunnsansvar og bryr seg.

 +47 920 62 790,  mariann.vassgard@amesto.no,  LinkedIn

sindre-v3

Sindre Sandaker | Styremedlem og gründer

Gründer av House of Consulting, styremedlem og partner

Sindre har bakgrunn fra BI, og erfaring som konsulent fra Forsvaret før han gikk inn i bemanningsbransjen i 2005. Har siden den gang hatt ulike roller i bemanningsbransjen, med hovedvekt på formidling av IT-kompetanse. Også erfaring fra IT-bransjen som rekrutterer.

Trening, men burde trent mer, spiller golf – sånn helt middels. Går på ski på Sjusjøen. Samler på slips, men bruker det ikke. Glad i Edvard Munch og Liverpool FC. Liker å reise.

+47 913 49 972,  sindre.sandaker@toptemp.no,  LinkedIn

kjersti_om-oss

Kjersti Bergum-Riis | Seniorrådgiver

Rådgiver og Consultant Manager, med spesielt fokus på privat sektor.  

Kjersti har mer enn ti års erfaring fra salg og kundeansvar, og syv års erfaring med rekruttering og formidling av personell/konsulenter. Hun er utdannet innen adm. og ledelse, og sertifisert DNV-GL for rekrutteringspersonell.  

Livsnyter og engasjert mamma. Glad i bilturer, Italia, og å være til fjells. Elsker å ommøblere, er god på skippertak – crawlsvømming er favoritten.

 +47 930 77 090,  kjersti.bergum.riis@amesto.no,  LinkedIn

alexander_om-oss

Alexander Nordkvelle | Seniorrådgiver

Rådgiver og Consultant Manager, med spesielt fokus på offentlig sektor.  

Alexander har mer enn 5 års erfaring fra bemannings- og rekrutteringsbransjen. Han har jobbet mye mot kunder i offentlig sektor, med nasjonalt ansvar for storkunder. Alexander har en master i ledelse- og organisasjonspsykologi fra BI.

Liverpool-fan, trener på Sats og er instruktør på Indoor Running. Slapper gjerne av med en god TV-serie.

 +47 900 18 913,  alexander.nordkvelle@amesto.no,  LinkedIn

tore_sh

Tore Amundsen | Seniorrådgiver

Rådgiver og Consultant Manager, med spesielt fokus på offentlig sektor.

Tore har solid kompetanse og erfaring med rekruttering og bemanning til offentlig og privat sektor, og ti års erfaring fra bransjen. Han er utdannet med en bachelor innen sosialt arbeid, og tar nå en master i ledelse ved siden av jobb.

Har en aktiv livsstil og liker å holde seg i form gjennom ulike former for trening. Glad i å reise, lese, samt tilbringe tid med familie og venner.

 +47 414 07 575,  tore.amundsen@amesto.no,  LinkedIn

christina_om-oss

Christina Natalie Lunde | Digital Researcher

Digital markedsføring og kartlegging av nye konsulenter/konsulentselskaper til vårt nettverk.

Christina har i flere år jobbet med content marketing med hovedvekt på e-postmarkedsføring, i tillegg til kreative roller innen markedsføring. Hun har en bachelor innen anvendt datateknologi.

Glad i  å oppdage nye ting og steder, sosial hygge og fersk hvetebakst på markahyttene. Stolt DNT-ambassadør og storforbruker av Østmarka, enten det går i padling, sykling eller løping.

 +47 404 68 770,  christina.lunde@amesto.no LinkedIn

helene

Helene Terese Segrov | Researcher

Researcher og Consultant Manager

Helene har erfaring fra bemannings – og rekrutteringsbransjen med spesialisering mot IT-profiler/kompetanse. Hun har hatt rollen som både rådgiver og Researcher/Headhunter, og har jobbet med salgsfremmende kundeaktiviteter samt kandidatevaluering med analyse og utvelgelse. Helene har en master i organisasjon og ledelse fra Universitetet i Oslo.

Opptatt av trening (men ikke kosthold…), er over middels glad i sjokolade og elsker å reise der det er sol. Er stor fan av SciFi-filmer og TV-serier.

 +47 978 14 272,  helene.segrov@amesto.no,  LinkedIn

agaton_om-oss

Agathon Maximillian Skei-Hart | Researcher

Kartlegging av nye konsulenter/konsulentselskaper til vårt nettverk.

Ved siden av å jobbe i House of Consulting, tar Agathon en master innen arbeids- og organisasjonspsykologi på UiO. Han har erfaring fra retail og helsesektoren, og staker seg nå ut en kurs i konsulentbransjen innen IT.

Er svært aktiv, og har alltid mange baller i lufta. Har 2-3 jobber, er sosial og finner stadig en ny klatrevegg.

 +47 974 85 332,  agathon.skei-hart@amesto.no,  LinkedIn

Funfacts

  • Blåfargen vår er inspirert av fargen på skihansken til Therese Johaug
  • En isskrape har hovedæren for selskapets navn
  • Deler av ideén bak House of Consulting ble klekket ut på en café på Kampen i Oslo
  • Alle nye tanker, ideér og møtereferater hos oss blir notert i Fretex-produserte bøker om Nancy Drew og Hardyguttene

Her finner du oss

Vi holder til i moderne lokaler i historiske Kværnerbyen. Enten du kommer med bil, buss (32 Kværnerbyen) eller sykkel, så er det kort vei fra Oslo sentrum. Med gode parkeringsmuligheter og både bysykkelstativ og bussholdeplass rett utenfor døra kan du raskt og enkelt besøke oss.

Adresse:
House of Consulting AS
Smeltedigelen 1, 0195 Oslo
Postboks: 6395 Etterstad, 0604 Oslo

Kontakt:
post@houseofconsulting.no

Informasjon:
Organisasjonsnummer: 999 536 999

Send oss e-post:
post@houseofconsulting.no

Send oss en melding:
på Messenger

Ring oss:
+47 920 62 790